Monday, February 23, 2009

3 hari cuti

As usual, I’m off on Monday again. And this 3 day was fulfill with a lot of activities!! Ponat sangat, tapi fun fun fun!
This post might be long. So, enjoy..
Friday, went to Yeop’s house. Mak and Abah datang. We had dinner at Yeop’s house. Tak lupa juga, thanks to angah for the mp3. Btw, kenapa suara angah dah lain? Hahahhahaha
Eh, I also went to Ayah Alang’s house. And he show off with his new imac pc yang canggih tu.

Saturday, bangun pagi. Then excitedly susun menyusun gambar. And tara..hasilnya



Rugi beli satu aje album haritu, ada less 15% lak tu.nyesal!! After siap semuanya.went out with opy and kef. We watched slumdog millionare. Baru perasan dah lama tak tengok movie. So, ala-ala macam jakun jugak la masuk panggung KLCC. Hihihihihi. Nasib baik tak sesat p toilet. Kiri-kanan-kiri!! Saya kalau pergi KLCC, selalunya makan spegeti bolognese dia. Tapi kalini makan carbonara pulak. Tak best sangat, sbb bawang putih macam terlebih.
Lepaking kat Pelita, after plan to karaoke box tak jadi. Seronoknya lepak hangouts dengan kawan-kawan yang dah lama tak jumpa ni. Sembang kalau boleh sampai subuh pun takde-hal. Kawan-kawan, cepat la plan jen-jalan!!

See, roomate forever ah me and opy. Handbag pun sama. Opyla, yang tiru saya beli. Taula i pakai nampak cun. pic: sapa lagi comel???

Sunday, went to Kak Are’s new house with Abang Nawir and family. Sebab Mak and Abah ada kat sana pulak. Rumahnya besar.with pagar yang tinggi.laman yang boleh main bola. Heheheheh overall, cun la rumah tu. After that, pegi jalan TAR dengan Abang Nawir sebab nak cari kain for my family. Jeng jeng jeng, korang nanti kan la kemunculannye. hahahahaha

Monday, went to alamanda! Lama dah tak pegi melawat tempat 1st jumpa dengan tunang ku yang ensem tu. Ronda-ronda sorang-sorang, then balik. Ni pun sbb ada hal pergi ke hentian kajang tadi. So, selesai sudah aktiviti ku. Esok keje, moh tidur!

2 comments:

SoFiA.opY said...

hahaa..harus la ko lagi cute..

sebab aku anggun..tralalalal :p

eh eh..suheb hensem kah??
bukan hensem la..salah eja tu..

s
e
n
g
a
l

hahahahahahha :p

Uwa said...

OpY,
Wow!kembang idungku ko bilang kita cute! hahahahhaahaha

disebabkan ko puji kita, terpaksa la cakap. Opy memang the angguness! hik9

Ooo..kamu kutuk suhaib saya ye?! nahas kamu..huhuhuhu.

aduh-aduh..idungku masih tak boleh kuncup ni...hahahhaa