Friday, January 16, 2009

Aktiviti Hari Ini

Harini saya ambil EL, sbb ada interview dekat UM. Ada lecturer tu suh mai interview. Jadi datang ajelah kan. Hurmm..hasil dia tak berapa besla. Sbb saya kena come out sendiri proposal for my master. Tajuk sendiri kena fikir, lepas tu dorang yang akan mintakkan geran untuk tu. Memang macam tu ke eh?? Saya ingatkan, nak buatkan research untuk tajuk yang dah ada. Jadi takde la pening nak cari tajuk sendiri. Takpela, ada lagi interview kat Ibnu Sina Institute, UTM skudai. Hurmm..nak pergi ke tak eh?

Pagi tadi agak kelam kabut nak kejar pukul 10, sbb janji pukul 10 dengan lecturer tu. Akhirnya saya terlewat! Nasib baik inform dekat dia kata 1030 sampai. After bincang-bincang semua. Dalam pukul 11++. Lepas tu, macam sesat-sesat je cari jalan keluar dari UM tu. Jangan tak tahu, haritu dengan kak idah sesat almost 30min dalam Uitm Shah Alam ni. hahahaha.

Lepastu, cadangnya nak pergi midveli la. Dah alang-alang pun kan, lagi pun dah lama tak pergi sana. Last pun masa window shoping cari hantaran. Saya sesat lagi, sampai ke bangsar. Nasib baik cik opy kita tulung kasi direction. hehehehehe. Yepie, sampai ke midvalley! Penat cari parking! Basah-basah ketiak, cari parking ni. Last-last parking kat Gardens.
Saya sangat lapar tadi. Sbb dari hari semalam tak makan apa-apa. Ketaq seluruh badan(bak kata asma). Air pun tak minum. Ade isu beso semalam, sampai tak lalu makan. Lagi pun, boleh je nak kuruskan badan sambil-sambil tu. hahaha.
Turun je floor bawah, terus je masuk kedai RasaMas. Ni kan Malaysia punya, tapi air dia kasi sprite da~~


Gambar dalam iklan dengan real memang jauh sangat berbeza. Tapi, dah lapo punya pasal, bedal ajelah. Atas ayam tu ada cornflakes, macam tak sesuai je di kombinasikan dengan ayam ni. Tapi sedap jugak le.

Lepas almost pukul 4 petang baru keluar dari sana. Sesat cari parking pula timetu...lawak-lawak. Nasib baik, tak sesat balik rumah. hahahaha.

Lepas tu saya terus ke Giant Putra Heights yang baru di buka semalam. Not bad jugak la Giant ni, besa jugakla. And the best thing is ada 1901!!! yeeeaaah!! tak perlu pergi ke sunway lagi kalau nak makan. Jadi saya pun belilah, set for my dinner. Apela saya nikan, semalam sehari tak makan, harini bantai 2 kali makan. Macamana la nak kurusni!!!

Sungguh dekat Giant ni dengan rumah saya. Saya pun bershopingla sikit. hehehehehe.

Kemudian, balik rumah. And nak berehat ni. hehehehheheh

1 comment:

acaP! said...

hey!1901!boikot lah!