Thursday, January 15, 2009

Pantas betul!!

Pantas betul eoe punya service..mmg superb la. Janji 3 hari, mmg 3 hari sampai!
Btw, 2hari lepas kak idah YM kata ada surat sampai dekat rumah kak uda. Yeay! Tak sabar nak balik kerja nak pergi ambil surat tu kat rumah kak uda. Jeng-jeng-jeng..

Yeppie! Dapat hadiah dari eoe! Saya masuk program blogger review and dapat free cuci gambar 50keping 4r dengan 2 keping 8r. Free tau!! Tak sangka blog saya terpilih, click sini nak tgok bukti (tgok no 4).So, gambar-gambar p Singapore dah siap dicuci. Tak perlu keluar rumah semua. Sungguh senang bukan?


Untung betul masuk program tu. Cubalah korang try! Quality gambar dia pun not bad. Siyes, tak rugi korang mencubanya.Korang hanya perlu buat special post untuk eoe ni je, then kena inform dorang. Ikut je step insyaALLAH berjaya. For details information click here.

2 comments:

alerts said...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not
fashion jewelry

alerts said...

leather handbags
bags
bag
handbag
handbags