Friday, December 12, 2008

life-work-balancing

In order to achieve life-work-balancing before this year end, we go play bowling! So before long break that we have, kami se-department pergi bersukaria la dekat Summit.



We went to Mr Tempayaki (tak reti eja) right after play bowling(and please dont ask me about my score!! bikin-malu-saja!!)I dont have any experience eating Japung punya makanan, then i just simply order ajelah. Actually I don’t want to eat there, tapi yang lain dah sebulat suara. Layan~~tak nak la nanti jadi anti-social pulak.The food quite nice-la or maybe i just sangat craving to eat-eat-eat(penat tu main bowling),so apa-apa pun oso sodap hingga menjilat jari. See the last pic, our team's Ceti sedang kutip duit. heheheheheheh.

4 comments:

SepHia said...

bler plak ekau g nih cik uwa??
napo den x tau pon.. eheksss

uwa said...

hik4..
saya pergi sorok sorok le. hahahaha

acaP! said...

ni yg x best niH!abes punah harapan nk gi balada aritu!ceh!

uwa said...

hahaah~ wey, p cari tiket juara lagu la. boleh la boleh la