Wednesday, December 31, 2008

Cuti, cuti

Kilang saya tutup seminggu lagi from 29Dec08-04Jan09. Jadi saya and geng budak kampung pun bercadang nak ke Singapura memandangkan tak pernah ke sana and sorang of my geng ada kat JB, sedang buat master di UTM.

Esok, saya and asma akan ke JB naik bus transnasional jam 4ptg dari pudu. Jadi cik ija, sila tunggu kedatangan kami ye. Ko doa-doa le supaya kitaorang berjaya turun kat seri putri tu and tak terlepas ke Larkin. hahahahaha. Poyo-poyos je kawan mike dua orang ni nak bercuti ke singapore. hik4.Mari kita bersesat-sesatan di singapore nanti. Tapikan, si asma siap ada singapore tourist punya buku tu. Berkobar beno minah tu. hehehehehehehe.

Oklah, saya akan berada di Jb sampai 4Jan. Jadi siapa-siapa yang nak mengedate gue sila book ye (padahal, xde sape kat sana melainkan ija~~saje kasi macam glamor). And sesiapa ada cadangan tempat-tempat yang best kat area JB ni sila la roger sama saya ye, sbb kami tak plan mmg sukasuki je aktivitinye..cheh

~~~cuti-cuti malaysia~~~

2 comments:

YaTee said...

uhuk..uhuk...mase ko sedap2 kt sane aku dh fly pun...igt nk jmpa b4 fly.xsempt gak..nt upload gambo yek. klu len online kt swk dptle aku ngk gambo ko..

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.