Friday, October 31, 2008

Persiapan

Everyweek saya and kak idah akan balik kampung sebelum 011108 hari tu. Almost 3 minggu berturut-turut balik. Mak suruh balik, sebab nak kemas rumah dan uruskan hal hal yang lain. Saya sibuk gubah hantaran. Ntah le, saya ni sememangnya tak creative, main belasah ajelah hiasannye. Tapi sangat berkeras tak nak ada ropol-ropol tu. Kesian Mak, sbb dia macam berminat nak ada ropol-ropol tu. hehehehehe..

Mak jugak plan nak tema warna hijau. Tapi entah la, saya yang jadi tukang beli barang ni beli sukati aje. Alih-alih tertuka kaler lain. Hahahahahaha. Tapi motif hijau still di kekalkan jugak.hehehehehehe.

9 comments:

PanAdoL7e said...

majlis cukur jambul anak pertama ker?

AALAA' said...

letak la byk2 gambo2 awak - utk tatapan org yg tak dpt dtg..haha

uwa said...

Panadol,

hahaha.bukan la. kenduri anak ko masuk jawi. hihihihi

uwa said...

aalaa'
Lor, kenapa tak datang sama haritu? gambo xbanyak la. tenet slow amat di sini

cahaya9 said...

ngeh3 sikit jek komen...tamau komen manyak2 lagi keh?heee eiii mano ambo lain heee

sofia zarith said...

pengumuman:waa dah jadi tunangan org..sila mengaku ye..:p

uswah said...

alahai..gambo tu je ke? haha.. busy btul ek korang..yela..majlis besar-esaran n hantaran banyak gile! haha.. cite la banyak2 sikit dari ur side pulak! hehe

uwa said...

Cahaya,
hohoho.tenet slow amat.banyak post dekat draft ni
hohohohoho. lain la ko dah ade broadband! kaya seyh

sofiazarith,
hahahha.bile masa lak i tak ngaku nih??aichet!

uswah,
Banyak sangat cita ni. Nantikan le episod akan datang eh. ahahhahaha

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.