Thursday, November 27, 2008

Nak! nak!

Sejak duamenjak ni macam rajin punya saya pegi meng-usya hanbag kat internet. Mungkin kerja kat office dah slow down sikit kot. hehehehe..Bukan apa, saja je nak tengok design-design yang kot bekenan, boleh cari kat kedai. Kunun.

Cantik tak yang ni?

Cantik tak yang ni?

Yang ni?



Ke yang ni?


Ke ni?

Hmm..Yang mana cun eh? Bestnya kalau dapat beli semua!! Btw, siapa yang ada kawan belajar kat UK or US sila bagitahu saya ya. Boleh le mintak tolong belikan handbag kat sana. Murah-murah lak tu. Kawan-kawan saya xde pulak. hmmm~~

9 comments:

moshee said...

aku nak yang first...mau mau mau..

uwa said...

kak idah,

tu la! saya mau! mau mau jugak. hehehe

AALAA' said...

haa kite suke yg #2, #3, & #5 !

uwa said...

AaLAa,
Tu la, yang no 2 tu siyes cun! dah tgok dah. tapi gak beso jugak. hahahahaha.. yang lain2 kita tak jumpa lagi. huhuuh

AALAA' said...

fuiyo..mesti mahal!

uwa said...

aalaa,
huhuhuhu~ boleh la. tapi cung~ agak besa je. cuba la tgok kat isetan ada. xpun parksen. hehehhehe

Zackyun said...

aku tak paham. nampak macam sama aje semua handbag tu..(nmpk sgt tak tau nak hargai) uh!

nape tak pilih kalerful? hehe

uwa said...

Zack,
haah eh. nape tak pilih kalerful?

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.