Tuesday, November 11, 2008

Majlis+

Di sebabkan ramai yang kata post yang lalu dipenuhi dengan gambar kotak-kotak berbanding muka orang, jadi saya update la sikit pasal majlis ni. Saya siap pakai baju pada pukul 10+. Lepas tu dok pening siapa nak tolong make-upkan. Kak uda mengofferkan set lancomenye untuk di pinjam. Sebab saya ni manalah ada alat-alat make-up kan. Lepastu cik opy, kef and dahlia sampai. Tak pasal-pasal, cik dahlia menjadi tukang makeup saya. Kalau solek sendiri sure jadi bapOOk punya!hahahahah. And cik opy juru runding tudung..Sorilah gambo sedang make-up tak leh disiarkan. Tapi, gambo tukang make up memang takde hal.
Tu dia cik dahlia dan cik opy. hehehehehe. Thanks ye Dahlia, tetiba je ko kena paksa makeupkan saya yang tak cun. Dan menyelamatkan saya dari jadi bapok.hahahahha
Ni pulak time ni tengah cuak-cuak, rombongan tak sampai-sampai lagi. Time ni dah pukul 1130 kot. Mak dah bising-bising suruh tanya dorang ade kat mana.hehehehehe

Rombongan pun sampi la tak berapa lama kemudia. Menuju masuk ke halaman rumah saya. Sorrylah, paking jauh eh? Sesi perbincangan pun bermula. Masani saya dok dalam bilik sepatah pun tak kedengaran.Di tambah pula dengan kawan2 yang membuat lawak di dalam bilik tersebut. Lagilah saya tak dengar.
Sesi sarung cincin pulak. Ada 2 cincin satu cincin merisik and satu untuk bertunang. Kemudian adalah sesi bergambar. Jadi silalah tengok gambar ya.

Gambar nak tanyang cincing la konon. hahahha--> bajet cun!



Oklah, kalau nak tengok lagi banyak gambar. Visit la my fotopages :)

Apa-apa pun. Terima Kasih semua!

20 comments:

uswah said...

hahaha..ni la gambo yang sume org tunggu2! hahaha.. nanti kite nk update kat blog gak ngan gambo officical photographer.. tapi kalau ade kelapangan lah baru berbuat begitu. hahaha.. eh gaye cik uwa hari itu umpama puteri2 dalam cite pramlee lah pulek! hahah..cun2 dan tiada elemen bapok lansung! hehe

uwa said...

Uswah,
hahahaah~ cita pramlee ada puteri ke? kui3.
Kalau, tgok muke di make-up sure nampak muke bapOOk..hhahahhah. siyesly

Anonymous said...

si bapokk..

Anonymous said...

ntah page sp ntah gua tertengok ni..laa..bapok ke yg berposing tu?serius?terkejut gua.aisemen,tp memang ada gaye bapokla..wakakaka.. ..ish3..insaflah wahai bapok sekalian..

uwa said...

anonymous,

Siapkah kamu? sila la perkenalkan diri. eheheheh
btw, uwa is perempuan tulen. keh keh keh keh

Zackyun said...

benar.benar..uwa tu perempuan tulen. dulu kau blog C kan? hahaa (apesal tetiba aku rasa diri aku macam stalker pulak ni)

oit uwa,tak sangka dikau berubah mjadi sopan santun,dulu suka join main lastik cicak (oh-it's just word of expression aje-takdelah main lastik)

nnt aku scan le gambar hasil tulisan kau yg kuit itu dalam buku biodata aku tu. (haha,gelak org kejam)

hampeh,kau tak igt aku.cet!

-zack,perempuan ganas yg pakai kasut adidas hitam merah dgn baju kurung matrik=p
(sian aku,bile p matrik, SEMUA cikgu kata dorg ingat aku sbb kasut tu.sobsob)

uwa said...

Ches!masakan ku lupakan ko yang memakai kasut adidas kale biru(ala-ala hitam) dengan merah tu! selambe ko.Nasib bik tak repot kat encik kasim.hik3
lagipun ko kan kawan si kayrol awek beg pepsi tu kan? padahal beg tu dia pinjam mariam azwa punya. hahahha

So, apa citer? dimanakah kamu?bagaimana kamu jumpa blog ku ini? eheks, perasan glamor lak. hahahah

Zackyun said...

cet sungguh si kayrul hidayah awek beg pepsi (sesungguhnya aku igt dia py!!!). dia sekelas dgn aku then p upm satu fakulti dan aku dah lost contact dgn beliau.

dulu kau blok mana weh?tapi aku masih terbayang2 perangai kau yg happy go lucky melompat2 yg sungguh kiut (yelaa, sebab kau kecik, kalau aku yg besar nak mlompat2, sure semua org takut gempa bunyi melihat gajah melompat2-scari!-haha). tapi itu dulu, sekarang ni tak sangka, semua orang dah nak kawen,..semua orang dah mbesar (tapi kalau kurang ketinggian tu,aku tak leh bantu aaa =p)..siap le kau kalau kau tak nak ajak aku ..hahaaha,siapa aku di hati mu!

uswah,bakal adik ipar kau tu kawan aku.kami pernah bercamping sama2 sbgai satu pasukan, dari situ,kami berkenalan. haha-kecil dunia benar deh!aku pun seorg blogger gak-baca pasal ptunangn kau dan tunang kau dlm blog uswah.tue le aku rasa mcm familiar dgn nama mariam azwa (aku teringat citer meriam-pontianak haruuumm dulu at first).haha.tahniah le anyway! =)

uwa said...

Dulu block A3 la. Ko ni, bila masa pulak i duduk C ni?
hahahahah~ melompat lompat eh? banyak ah ko, padahal saya sorang gadis pemalu ketika itu. hahahahha

ohw, macam ne lak ko leh bercampingan dengan si uswah tu? huhuhuuh.

btw,ko buat apa sekarang? sudah posting keh?

sofia zarith said...

gambar kontrol ayu tak boleh blah ok!!!

dah nak dekat setahun i tunggu u upload gambo ok!!

eh,ur fotopages ngga ada pon gambar gwe..hampehh la!!
dush2!!

uwa said...

Opy,
hahahah. fotopages tu hampes kelempes. nak upload pun setahun baru siap! kat office ni tak bukak pulak fp! dush dush dush!

leen said...

wah2...sugguh ku xsgka si uwa yg senget ni sdh bertunang...bru dpt tgk gmbr2 ko...hhahaha.anyway cograt 2 u..xsgka dlm rmai2 geng kt,ko yg jalan dl...xpe2,dh smpi seru teruskan...jgn tggu yg len..lmbt kang...hahahahah.weh,bl mau ketemu...lepak2 n brk2 pnjg..

uwa said...

Leen,
Dah tu tunggu korang lambat sangat. terpaksala i potong turn korang. hahahahha

tula, kapan nak ketemuan ni?kita tak tahu p sana la. korang turun shah alam le. boleh le boleh boleh :(

emy syafinaz said...

uwa....comeinye kamu!!!
akhirnya dpt jugak daku menatap wajah jejaka macho aka tunangmu yg terchenta

Anonymous said...

uwa...kawanku ms time lompat2 kt matrik...time lari laju2 bile dh mls sgt nk bejalan blk A3.

xsangka ko jln dlu sblm aku. bajet aku dlu.tp xpela xde jodoh. smg ko bhgia..igtla aku dlm doamu...sob...sob...

uwa said...

emy,
Oh macho kah tunang ku? wawawawa~~

Anonymous aka yatee,
hahahah, tu la kita suka melompat eh? hahahahah.

Doakan kami bahagia, walaupun dulu ko pun ada scandal dengan su. hahahahhah

s.H.u.Y.|.n.G said...

wow.. everyone getting married..
congrats my dear sai sai lap...
hope u will alwiz lovey dovey will ur hubby forever..muaksss
cheers,
shuying~

uwa said...

Shu Ying,
Thank you for ur wishes.
U bila mau kie fan? heheheeh

s.H.u.Y.|.n.G said...

dear sai sai lap,
ur photo show us how happy n how bahagia u r ~so jeles nya~
i still in long Q.. no money,no kie fan~ lol~

kayrul said...

rupanya..mengumpat aku di blog ini yer..zack..memang aku pinjam beg pepsi tu...aku igt nnt die nk sedekah kat aku...kedekut cik uwa nih..upss..puan uwa...heheheh