Monday, October 20, 2008

My working life

Macam dah lama tak ada post pasal kerja kan? Jadi post kalini adalah pasal kerja saya yang sudah semakin tenat. Mungkin tak lama lagi memerlukan alat bantuan pernafasan. Mula-mula tengok la, list email saya yang sangat banyak! Setiap dua hari pasti akan full inbox, kan kena move it to personal folder.

Entah kenapa la, banyak sangat Email ni. Bukannya saya mampu nak baca semua. Ada yang tak berkaitan pun dorang put my name in da loop. Tension aje!

Sekarang ni pulak, ada satu team member nak resign. She used to handle and support HR and bussiness application. But, as she tendered her resign letter. No other choice,need to share the workload among kuli batak which is still stay. I don know how i was chosen to handle and support such a big and the most most most important application for this company. It really makes me in tense..stresss..huish.tanggung jawab berat tuh! Requirement; must have good and strong SQL experience. And guess what, i don't have it. Hmm, this application is integration of the payroll system, leave system, OT, attendance bla bla bla. So, if this system down! the first person will get scolded, is me. And from my experience using this system, there is to much problem. cannot view la, tak boleh login la. Don't know what will hapen when i 've take over the system. Worst come to worst, semua orang tak ada gaji la. sbb system down.hahahhaha. Sebenarnya, kerja saya pun dah banyak tau. How many thing dah i handle, but still when people resign, i will get the tuffest on! diskriminasi! Jom tengok apa yang saya kena handle :

  • At-com System - Payroll
  • CBT - Computer Base Traning
  • BORT
  • CAMSTAR
  • Label Printing
  • Paperwork
  • Set Lot Attribute
  • Online Traning
  • Sparepart Management System
  • Do CR for user needs
  • Coordinate new release, to be aligned with all FMO site
  • etc

Entah la, susah nak list semua. When the work come, then need to do la. DO I Have Any Choice??haiyooo. Pening sudah.

3 comments:

kimi said...

wawa...cian nye ko..wat la abis keje tu..dah nak wat cam ne..hanye ko je yg tggl..nnti aku bg ko keje yer..

uwa:kimi said...

Yeay yeah yeah!
jadi seketeri! impian ku dari kanak kanak. ekekekekek

kimi said...

nak ke jd sekeriti??amboi..