Saturday, October 11, 2008

Hampa dan kecewa

Semalam ingatkan nak berbuka puasa makan McDonals. Tapi tak dapat pulak. Kawasan rumah saya ni, tak ada dalam delivery list depa.Kecewa sangat! huk3. Bukan jauh mana pun McD tu dari sini. Saya ni pulak malas sangat nak drive ke sana masa balik office. Confirm jamm punya, depan Proton tu, tok sah cakap la.
Kengkonunnya nak pergi la makan Mc lepas maghrib, siap el dengan ros nak teman. Tapi kena blanja dorang. Belasah ah, janjinya happy meal share 2 orang.hahahaha. Tapi lepas berbuka tu, makan kueh-kueh raya, popiah pedas dari JB dll. Kenyang pulak. Jadi, pada jam 9++, saya telah cancel la hajat nak pergi ke McD. Lepas tu terus tdo.

Harini, ingatkan nak keluar dengan kak idah. Jadi adelah harapan nak makan McD ni. Tapi kak idah pulak tak jadi. Jadinya, tak dapatla makan McD.Tak apelah, esok insyALLAH saya pergi la drive tru.

Sekarangni, saya tak makan breakfast pun. Jadi sangtlah lapar waktu pagi. Sbb lunch hanya boleh makan pada jam 1ptg aje.Konun, boleh la slim eh macam ni.Doa2lah.hahahahahah

1 comment:

PanAdoL7e said...

meh la dtg mid valley... ader 2 mcd kat sini.... sedap tau!