Wednesday, September 24, 2008

Shoping lagi

Saya telah membeli-belah lagi. Kalini satu barang untuk saya pun saya tak beli. Marilah check it out apa saya beli.

  • Baju Akmal. Youngest anak sedara my cute. Pooh ajelah, ni pun dah jenuh pilih. Jangan tak muat sudah. Tak pandai nak agak saiz dia.
  • Baju Adik. Ni lagi satu. Banyak baju cantik-cantik. Tapi disbbkan teman soping buat muka toya aje. Saya main amik ajelah. Tu pun dah berapa kali tuka pilihan. hahahaha. Adik, ko tinggi mana ek? Kalau baju ni pendek, kena pakai seluar panjang kat dalam tau. Jangan seksi-seksi, biar wansu dia aje yang seksi.ahahhahahah

  • Baju and seluar Faiz. Budak ni darjah 4. Tapi tinngi nye, tinggi sangat. Dah sampai tinggi saya ke eh? Apa-apapun, seluar dia ni ambil saiz beso, sukat pada saya pun labuh banyak.hahahahha

  • T-shirt Abah . Ni paling susah nak cari. Sebab abah dia suka baju saiz S and ada poket. Poekt tu wajib! Sbb dia suka selit pen dekat poket tu. Kalau tak ada, dia sure tak selalu pakai.heheheheheh.
Oklah, habis dah sopingan saya. Untuk saya? Hmmm..so far baru beli kasut raya aje. Oklah kan, dari tak ada apa-apa. Baju raya? tak tahu kak yang dapat siapkan ke idak. Tapi xpela, boleh aje recycle baju yang ada ni. hehehehehe.

No comments: