Wednesday, September 10, 2008

Berbuka puasa

Dahlia called me on last Sat, lepas tu ajak to berbuka sama. Me, macam malas aje sbb kan saya demam and tak berapa nak sihat. But when she told me that OPy senget and Kef Cool join, saya terus setuju.Hahahahahaha..We had our buka puasa at Muara, Klang. I never been there b4, so a bit excitela kan. This place, soo far! we took about 40min from Shah Alam with kapasiti kelajuan kereta kefcool 90km/j. Seriously, sorry to Farah. Kita tak leh ingat la jalan p sini. Jadi tak dapat la nak bawak ko datang sini lain kali.Saya,opy,kef,dahlia, zurin, akmal ++ a few boys which i tak kenal but we r frm same faculty just dif major, makan-makan-makan sampai kenyang!

Dan pemandangan kat sana sangat cantik! Korang harus pergi!





No comments: