Thursday, August 28, 2008

Umrah kali ke -3

Parents saya pergi umrah buat kali ke-3. Kali ni pergi dengan my sis, Kak Idah. Mak dah 3kali pergi Haji pun. Bila saya nak pergi lagi ni? Mak, sponser boleh? heehehehehehe.oklah selamat tengok gambar. Btw, ada kejadian yang lawak jugak berlaku pada tersebut Saya dengan eksennye telah pun mengambil EL(emergency leave). Paagi, dalam jam 745pg, saya sms my bos tellin that i could not come to work sbb need to sent my parants to klia sbb flight delay. Dalam pukul 11 mcm tu, my boss sms me. Saying that"mariam, could u come on second half? we need ur help on recovery" amik ko! xtak pasal kena balik opis pulak nanti. Tapi flight mak, mmg delay pun. Masin alasan saya! sampai pukul 9 malam lak tu! dari asalnye pukul 4ptg. Punya lama tunggu kat klia tu. hehehehehheeh...Kesimpulannya, saya tak pegi opis pun lepas tu. Walaupun boss saya msg lagi, tanya boleh datang ke tidak. Selambe saya cakap, sorry, i could not make it....To bad...padan muke korang!


No comments: