Thursday, August 14, 2008

Reunion and Wedding

leha dan azlan

Leha dah kahwin! Sorang-sorang kawan dah keluar list dah tukar status...but, im still in da list lagi. Dah nama dok kat hujung list pulak tu. Tarih Leha nikah 080808! majlis 090808. Saya excited jugak nak pergi wed ni,tapi yang paling excited ialah Pa'e.Hahahahahaha. Dari awal dia dah cakap nak p. Saya ni susah sikit nak kasi kompomesen sbb kerja melambak-lambak. Lepas saya kompen with Pa'e at 11pm. Kami pun bertolak pada pukul 9pg dari Shah Alam ke Hutan Melintang. Sampai dalam pukul 1230, tapi kami singgah di Sabak Bernam sbb nak beli hadian. Poning jugak la mencari hadiah ni.
Sampai je, nampak yoi and dilla melambai-lambai.Wah...lamanye xjumpa diaorang ni!Ape lagi, aksi gossip menggosip dimulakanle. Bila geng CONVENT ni bertemu. Tambah tambah si Yoi tu, selambe je dia buat lawak malampau..mangkok la korang ni! hahahhahaha. Lepas tu, Enjoy gossiping dengan faridah, lida, azwa dll cikgu Mariah pun ade jugak.Kemudian sesi amik gamba. Dorang ni ramai je yang bawak camera, tapi Pa'e punya hang pulak tetiba. Lida punya yang slim aka canggih tu batteri habis pulak. Terpaksa la my coolpix yang sentiasa cool menjadi camera and me as the camera women. Kesian, muke ku tak banyak dalam pic. Tapi tak apalah, saya enjoy je amik gambo model model ni.Enjoy gambar-gambar lain dekat my fotopages.

No comments: