Sunday, August 24, 2008

Exam lagi

Semalam pergi peperiksaan untuk memasuki pegawai Gred 41. Entah dah berapa kali periksa entah. Tak pernahnya lepas..Oklah, soalan sangat susah dan boring. Saya juga tidak study, jadi jawab pun macam suka suki hati aje. Setiap habis paper ajae akan sms opy. And dia akan reply something yang lawak...buat me tersenyum and tergelak sorang2. Miss u opy cenget! Btw, i enjoy amik ambil gamba masa exam sedang di jalankan.hehehehe. Rindu sekolah la, dah lama sangat tak tengok papan puth..and keadaan kelas.huhuhuhu..enjoy my pic..hahahahahah...



2 comments:

sofia zarith said...

BABE!!
i miss you too~

gambar si hidung kembang tu i mmg akan simpan sampai biler2!!
hahah..

lupa nak gtahu..mamat yg duk sebelah n belakang sgt hensemm!!aww!

Uwa said...

Hahahah..ntah macam ne angle tu jadi kembhang gile eh idung saya..

mamat mana ni? yg dalam pic i ke.dekat kelas u?

eheks