Tuesday, August 26, 2008

Angah's Birthday

Happy Birthday Angah! Belajar elok-elok. Hari ahad Yeop buat makan-makan untuk adik beradik sempena birthday angah yang ke-13. Majlis mula pukul 2, tapi saya kena kerja sampai pukul 3. Infact, saya terpaksa stay sampai pukul 4. Sorrylah Angah eh, wansu sampai paling lewat. Dah bape kali dak2 ni tepon tanya bila nak sampai eh. Sampai sampai aje, tinggal laksa aje. Saya dah le lapo bangat, dua mangkuk saya bantai bersama cili padi yang banyak gile. Memang yang lain semua dah habis. Cake, mmg angah dah sound awal-awal cakap cake dah habis. Chissss!!huhuhuhuhu.. Lepas habis makan-makan, Kak idah nak ajak pergi Sunway Pyramid sbb nak hantar laptop dia rosak. Jadi, kenalah solat Asar dulu. Rumah Yeop ni ada surau, jadi saya pun p la solat kat surau tu. Lope(abang angah) dan angah ada sama. Saya pun suruh la si Abang(Lope) jadi Imam. Lawaks bangat deh! Dah le poning-poning nak susun sejadah. Lepas tu, si Angah asyik gelak tak sudah!hahahahahahha. Memula si Lope ni tak nak jugak jadi Imam, tapi wansu dia kata dia dah besola. Oklah, Lope pun semangat nak jadi imam. Si Angah pun qamat la. Lope baru je angkat takbir, si Angah gelak gelak tak hengat punya! Tak pasal pak imam ilang konsentrasi lantas tergelak sama. Apada korang. At last, kitaorng solat asing asing. Tapi apepun..LOPE cayalah! Gaya nak jadi imam tu dah ade dah. Lain kali le ko imam eh.hahahhahahahha. Enjoy more pic at my fotopages.

No comments: