Monday, August 11, 2008

Akhirnya

Akhirnya saya telah membeli telefon bimbit baru.Tapi cuba korang tgok keadaan handphone saya ni. Kesian tak?

video

Akhirnya saya membeli hp baru dengan RM799, Original set dengan 1G memory. Tara...! Amacam cool tak? Walaupun bersusah payah saya ke metro point kajang untuk ke Hp fair. Dah le tersilap pulak tu, boleh dorang buat nama nak dekat sama! hampeh betoi! Dulu masa zaman UKM, Metro Point ni takde pun lagi. Sesat-sesat i tau.






6 comments:

Anonymous said...

siap demo ..hp lame y kesian tu ...
cess

Anonymous said...

td aku tny . da update blog lom ?ye ckp br tekan OK ..

pas update ..trun bwh...tido ats korsi ..penat sgt ek update blog... siap ade video lg tu ..utk mnjukkn kesiangn thdp hp lamenye...hehe

-osmate Nyda-

Uwa said...

Oh nyda

ko cubalah buat 1 blog, baru ko tahu kepetan memblogkan diri mu itu
ahahhahah

Anonymous said...

ko y myusahkan dr ko ...xyah la cter smua ..aku ade gak blog ..tp da lame x m'update kn diri ...huhu

osmate nyda

SepHia said...

ni ape sumer nyamar2 nie?? tonjolkan diri anda dlm cter uwa neh... bler lg?

ayuyusmar said...

henset kiter sama la wa, tp bukan merah, coklat