Friday, July 25, 2008

Impian

Amacam smart tak? Mempunyai impian untuk memiliki handphone ni...tapi, bajetnye ngak ada sih. Ada orang kata nak belanja, tapi tak jadi pulak. Ches, taik idung masin betul la..hahahaha
So, kepada anak-anak sedaraku, tolong la check it out harga hp ni for wansumu yang comey ini.hahhahaha

6 comments:

farah adila said...

ko kaya maa..mana bule tadek bajet

sofia zarith said...

cik waa.. i dah beli hengpon..hahaha..nak sony tapi i beli gak nokia akhirnye..

eh yg ni mcm tak best sgt je..y dont u try k770i?

rm 760 at wisma central depan klcc with free everything..hahaha

Uwa said...

Farah

hahahaha..wangku banyak short karen la beb! hahahahaha..tpi ok tak hp tu?

Uwa said...

OPy,

wah!opy dah beli hengponbaru! ko belo hp yang mana beb? sure tahap riban-riban ni! kasi ko punya hp yang lama tu pada kita le.heheheh

rm760 yang mana? k770i ke yang kita nak ni?..hehehhehe

sofia zarith said...

hahaha..ko nak hp lama aku?are u sure????

bek ko pk 30 juta kali..hahaha..

ko search kat tenet..tp k770i mmg best 3.2 mp..haha

aku beli xpress musix slide...haha

Uwa said...

Opy,
ko ni tak menjawab soalan le. yang 760 tu yang mana? nantila i pikirkan nak beli yang mana. rase nak beli harini jugak! hahahahahaha