Wednesday, June 11, 2008

VB.net

Pertolongan diPerlukan,
Ada sesiapa yang familiar nak buat log file using VB.net. Saya dah penat dah cari internet and dah try banyak sample.Semuanya tak boleh run! Or saya yang tak reti buat. If ada sesiapa tahu email (MariamAzwa.Yazid@spansion.com) saya ye.
Log file tu nak store semua activiti code. Kalau ada error boleh check kat situ la.. Dah 2 hari saya try tak dapat jugak. My project only left that portion aje..if dapat setel, can move to testing stage. Tolong ye.

2 comments:

Suhaib said...

saya xtau pape..sori da mori..

Uwa said...

hahahaha..Ape ape pun, terima kasih daun keladi la ye kerana memberi komen..