Saturday, June 21, 2008

Pindah

room in somban

Ni suasana bilik saya masa penat nak berkemas pindah dari no944, Lorong Jasmin 18, Taman Jasmin ke Shah Alam. Masa ni bilik kat shah alam tak dapat lagi. Jadi saya hanya membawa baju-baju je untuk menumpang di rumah kakak saya..

Ni pulak masa totally pindah ke Putra Heights. Bilik dan dapat and housemate pun ok. Mr Red menjadi pengangkutan utama untuk membawa semua barang yang tak tak dibawa hari tu. Tengok! penuh kan Mr red ku itu.TV21 inci, tilam 4", dan banyak lagi la yang di sumbat dalam Mr Red yang perkasa ini.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Bukak-bukak pintu kereta aje terus terkeluar barang, sorang-sorang saya mengangkut dari senawang ke shah alam. Tapi masa masukkan ke dalam keta masa dekat seremban, aina tolong..Jadi thanks to Aina sbb tolong angkatkan semua barang. Krem-krem tangan angkat eh. Sorilah tak belanja ko pape.hik3.

Pastu kat Putra heigh import tenaga kak idah pulak nak angkat barang-barang masuk rumah pulak. Malam tu belanja dia makan pizza punya spegeti..hik3

No comments: