Wednesday, June 04, 2008

Doakan

Plan to move to new house today.. See how la..Pray i get housemate yang best-best tau.Actually I have some problem la. The new house using an automatic gate, I don’t have the remote yet.Landlord only provide 2biji remote, there are 5 of us. Jadi saya kena panjat pagar le jawabnye.hahahhahaha

2 comments:

farah adila said...

wei...

sori ah lama tak email ko..kalo aku keje ari selasa, slalunya bz sket sbb bnyk nak buat report..

n aku plak keje malam skang ni..sampai ahad ni..pastu off 2 hari then keje petang lak 6 hari! sakit je aku tgk jadual tuh sume..

tp apa2 pun..nnt aku dtg ofis aku email ko ah..n congratz dah dpt umah! gila canggih umah ko ada auto gate lagi..

Uwa said...

hik3..
Bizi bebeno ko ni eh? Jom la join kita kat Shah Alam ni. Boring le..hehehehehe

Gila mantap ko punya jadual!ko baling je sv ko tu!ntah pape buat jadual. ke ada system kuarkan jadual tu. Meh sini haku configure kasi nama ko normal hour je..hehehehehehehe

wey, bila ko cuti wiken. Jom ah p Shopping!Nak cari handbag and jeans baru ni. Lepas tu ko tdo umah kita, bleh tgok midnite di bukit raja. itupun kalau tahu jalan.hik4