Tuesday, June 03, 2008

:) & :(

:)
Mak dah OK!Yeay!
:(
Saya telah menjadi bukan saya! Dah dua kali tertinggal wallet! tapi nasib baik jumpa semula. Hari sabtu lepas masa buat OT, boleh pulak tertinggal wallet dalam laci. Padahal handbag elok je bawak balik. Sebelum ni wallet tertinggal kat atas katil rumah. Masa tu siap nak belanja-blanja kak idah lagi sebab dia tolong teman cari rumah. Masa nak bayar hot plate kat giant, sekali tengok wallet tak ada!
Harini pulak jam hilang! entah masa saya tinggal entah. Rasanya semalam, masa balik office ada je ni. Pagi tadi masa nak siap-siap pergi office pulak tak jumpa!Mungkin miss place kot. Tak boleh recall letak mana la

2 comments:

sofia zarith said...

hahaha..
dah nampak dah tanda2 rumetku lanjut usia..

:p

uwa said...

wey.. dah jumpa le..