Friday, May 16, 2008

Saya di tag?

Menjawab tag dari Uswah
5 presents:
1. sebuah bilik yang menepati citarasa saya dan murah!
2. sepasang jeans
3. hand bag yang cun! smaller than yang ada sekarang
4. kerja yang rilex tapi gaji lumayan
5. cuti-cuti Malaysia or negeri lain pun ok.heh
extra:terlebih suda! tak kira
6. nak hp baru!
7. ada code kat interenet yang exactly sama system yang nak dibuat
5 reasons for the above:
1. sebab sekarang saya segan tumpang rumah orang dan sangat perlukan bilik
2. jeans yang ada semua sudah faded. putih2 di bahagian lutut. perlukan banyak jeans untuk ke opis
3. ramai orang tegur my hand bag too big for my size. Tapi, kan ke senang nak sumbat benda?Telekung, ciken wing etc la.
4. risau kerja baru ni lagi worse dari dulu.
5. tahun ni tak g memana pun lagi. Sape nak ajak p, saya on aje. Tapi, den paspot pun xe.hahahah
6. hp saya sudah sangat uzur!
7. sbb tak reti buat task yang diberikan :( pening dah
5 impression to the ones that I admire:
1. cool but not cold
2. suka buat lawak, not me yg asik buat lawak.. hahahha
3. konfiden
4.
5.
Best thing he ever did for me: berkata tentang siapa ni?
5 greatest inventions:
1. komputer and teknologi
2. online payment - mudah hanya 1 click sahaja
3. kad kredit
4.
5.
5 most hated:
1. mulut orang yang berbau busuk cth: rokok! segan nak tegur padahal saya pening gile!
2. orang menipu. lepas tu terkantoi, lepas tuh ngelabah. hahahahha..lek2 gua cool aje
3. sakit pinggang sbb lama sangat dok depan pc
4. tak dapat membuat task dengan baik! :(
5.

cik Uswah: i dah jawab tag u tau
p/s: saya sedang mencari bilik di kawasan Shah Alam. dekat2 dengan kilang proton. Siapa yang tau mana2 ada kosong, contact saya eh.

2 comments:

sofia zarith said...

haha..ko repeat hanpong buruk 2x ni mesti nak suruh sang bf belikan yg baru kan?wakakakaka

Uwa said...

hak3.pandai la u ni. Tapi bf gue tak paham bahase la...huhuhhuhhuhuh
u tolong kasi tau le.ahaks

ko dah tuka hp baru keh wey? jom beli sama nak? macam waktu first year dulu. Dari antena bertukar kepada tak berantena...huhuhuhu