Saturday, May 31, 2008

OT?

OT? or TO? Tak pasal TO..Tuang Osman..
Harini kena datang kerja, tapi tak tahu nak claim ke tak OT ni..Sbb saya datang macam tak ada function aje.hahahahah

Khas untuk TO @Tuang Osman yang pepagi dah call i:
Good Luck masa jumpa bakal mak mertua. Ingat pesan kita, pakai hensem2 and kemas. Tapi jangan le kemeja belang2 masa g intibiu kat TI dulu lak ko blasah pakai. Kang kena intibiu ngang parent dia kita tak tau..hahahahhahaha.
Sesat jalan.. call gua, gua resque lu. hahahahahahhahahahah..Nanti jangan lupa kasi update cita eh.

Khas untuk suhaib:
hehehhehe saje je, takut awak merajuk nanti tak tulis pasal awak. Sila cari kerja dengan segera ye...Nak kawen cepat tak? hahahahhahahaha...lav u!

4 comments:

farah adila said...

wah! buat petama kalinya ada entry utk suheb?

hahahahaha

wei..aku pun keje gak..13 jam plak tu..

Uwa said...

hahahahah.. kang dia ngajuk kang. susah den..

lama gila ko 13 jam? boleh saman bawah akta buruh tu.
cuba tanya lawyer mana-mana..
huhuuhu

sofia zarith said...

aww...waa..sejak bile ko jd jiwang ni?hahaha

Uwa said...

tu la pasal OPy. kita pun musyikil.
maybe sbb adze suka sangat mengajuk kot..hahahahhah