Thursday, April 03, 2008

Honey

Malam tadi tak dinner pun. Just makan honey star dengan susu je..Pening nak transfer file saya dari this lap to ke my external hard disk. Lepas ni dah tak ada laptop dah. Tak boleh la nak update selalu my blog. Mmm..kena fikirkan untuk beli laptop sendiri macam kak itah..

Tadi dah hantar resign letter. And company tu setuju nak postpone date to 21. Yeay!boleh jalan-jalan. Teluk intan, melaka, shah alam, jb, alor setaq, kulim? semua gua boleh pigi.. hahahahhaha
Btw, company tu willing to pay my short notice that worth about 4k! lalalalala
Syukur Alhamdullillah.


2 comments:

k.i. said...

ok.
OKB.
what such an amount of money...belanjalah budak2 yang baru nak grad nanti ....

uWa said...

OKB?
Apa maksud dia?
La, 4k tu bukan kita yang dapatla. company baru akan bayar ke Onsemi sbb nak hire kita cepat. Patutnya notis 2 bulan, tapi bagi 2 minggu aje. Sbb tu la kena bayar the compensation.Kalau company baru tak nak bayar, kenala bayar sendiri which is akan mangkayapkan saya! hahahahaha

btw, ada souvenir from moscow, no hal blanje-blanje ni beb. Tak pun mari kita pow farah! gaji mantap minah tuh!hik3