Thursday, April 10, 2008

Settle

Semalam cuti sebab p company baru amik offer letter. Pukul 930 bertolak dari rumah dan sampai dekat-dekat pukul 11. Lepas tu, kena tunggu pula cik mona ni. Lepas tu dia suruh sain kat acceptance letter. Here is the offer letter.
Lepas tu boleh pulak la dia suruh pergi buat medical check-up. Dah le saya sangat penat sbb malam tu tido lambat gila, bersembang-sembang lagipun sbb dah tahu esok cuti kan. Dia suruh pergi panel clinic dorang dekat area-area situ la. Tak expect pun medical check-up dia agak detail. Kena amik darah la, x-ray la , urin la. Paling tak suka amik darah!wawawawawa.Doktor tu kata ni tak minum air ni. Susah nak cucuk. Seram je.

Balik, sangat penat. Saya terus p beli makan tengahari. Memang tersangat lapo. Tak makan dari break petang semalamnye. Lepas makan, g dentist pulak. Kenapala gigi saya ni banyak sangat lobang? Asyik g tampal je. Penat je mulut ni nganga, dah le kecil macam nak koyak je doktor tu buka mulut ni.
Btw, ada pulak intibiu next wed.. nak pegi ke tak eh?

No comments: