Monday, March 31, 2008

Well planned keh?

My weekend tak jadi seperti yang di rancang pun. lalalala. tak explore pun lagi software yang di download. Masa first cuba try la nak cut and paste kat image lain. Sekali original image pun ter-edit sekali da.hahaahhaha..dah ilang muke saya kat image tuh.kuikuikuikui.
Saya masak untuk lunch on saturday.Masak dua lauk je pun.huhuhuhu


Mari rapat! Mari dekat! Lauk Ayam Sambal cap Kak Yam dan Sup Soo-un& fucuk cap kak Yam jugak! Mari- mari MAri- Mariam! hahahhahah
Lepas tu saya telah membeli cadar baru, yang cung giler! sangat bersemangat baru ketika membentang cadar baru ini. hahahhahaha..

Amacam cung tak? ekekekkekeke..
p/s: farah rugi ko xmasuk bilik i ritu.auuuu~~

3 comments:

k.i. said...

cun!

uWa said...

cun! wawawawawawa.ape yang cun? kalau pasal cadar tu kita mmg pandai pilih.cung habis~~hahahha

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.