Friday, March 21, 2008

Lepak

Banyak kali keluar minggu lepas menyebabkan wang dalam wallet semakin nipis. Saya telah melepak n berjalan sebanyak 3 kali dari sabtu minggu lepas. hahaahahahah.

Pergi ke sunway pyramid dengan Kak idah. Telah pun merasai kesedapan donut JCO yang orang dok kata sedap sesangat. Tak tahu nak pilih yang mana satu, just tgok luaran je la. Mmg sedap, lembut sangat! compare to dunkin donut dengan big apple. Tapi masa nak beli ni, kitaorang kena beratur selama hampir 30 minit tuh! Lenguh kaki den ni. Lepas tuh confused nak pilih yang mana. Semua macam sedap-sadap aja. hihihihihihi

--------------------------------------------------------------------------------
Kami telah di belanja oleh dila+mai di Secret Recipe. Saya order apa yang saya tak pernah makan.ahahahhaaa.
Terima kasih kepada korang sbb kasi saya kenyang malam tu.
p/s:attention to faiz&tuang: usya fotopages cepat ada aweks cung!

---------------------------------------------------------------------------------------------
Kak itah @ KL. Kak itah+kak idah+saya telah ke lawyat untuk membeli Laptop kak itah. Kak itah sangat lawak la, pecah perut den gelak dengan dia ni. "Kat kampung haku xda KFc"kak itah kata..macam ne nak order! ahhahaha lawak gile kak itah ni! hik3... padahal pizza pun ada kat kampung kita yang indah lagi permai tuh! Hidup Teluk Intan yeah!

No comments: