Monday, March 03, 2008

Job seeker termashor!

Telah pergi mencuba nasib ke career fair bersama cik opy. Eheheheh.. Kami adalah penjejak kerja termashor. tapi opy lagi masyHoOOr la sbb dia jobless. ekekekekeke. Kiranya saya second ah. Janji dengan opy jam 12 kat putra KLCC tapi apakan daya sbb keluar rumah dari shah alam pun lambat. Sampai dalam pukul 1230 ah. Jumpa kef and cyntiah kat Dunkin putra. Gelak-gelak tak hengat punya! Biasalah kalau geng telah bertemu. Saya sempat makan seketul donut la sbgai alas perut sbb mmg tak makan dari pagi. Thanks la opy ek sbb teman i p career fair ni, tanpamu disisi pasti kita sesat ke kl convensen center yang tak pernah ku jejaki. Ko mmgla suka kasi i pengalaman baru..ni yang i sayang u ni. Ahahahahah. Agak lama jugak la kat career fair tuh, sampai 4++ baru kuar. Banyak jugak yang kitaorang apply.Sbb pun dia pakai scan barcode aje, soOOoo makin rancaklah kitorang scan kat semua company.Hahahahahaha..
Banner Career Fair Tersebut

my resume

Sedang jampi-jampi and doa my resume
opy+aisyah(vogue)+ uwa

Seteleh penat mengcareerkan diri, opy pun bertemu dengan kawannye cik Aisyah yang ala2 vogue gitu! mmg class ah dressing dia. dah ah cung! opy, bila ko nak pakai deress macam gitu? huhuhuhu. Saya+opy makan spegeti bolognaise yang saya rase 3 tahun dulu. Sebenarnye dah almost 3 tahun saya dah tak p klcc ni. Masa tuh nak cari putra dia pun saya dah kompius-kompius. ahahahahah.oklah, enjoy lagi banyak pic kat my fotopage ek.

No comments: