Thursday, March 27, 2008

Job Hunting

Went for Second interview at Spansion.Nothing much i want to say. Just HahAhaHaha.. im such a jerk at that time. I just know it from the time i want to apply leave from si tua kutuk. Everything seems not rite!!
I dunno what excuse should i give to my boss about the leave. Sasi la yang memberi idea bernas iaitu pergi renew lessen!!hahahaha.Si tua kutuk pulak perli-perli masa nak sign leave form tuh.. Menci je! Maybe sbb menipu tu la jadi tak berkat interview tuh. So, belajar dari kesilapan eh cik penulis.

Ape-ape pun, doa ajelah yang mampu ku pohon. Mari doa ramai-ramai untuk saya ya.

Go is resigning, she tendered her resign letter yesterday. She is one of my team! lucky her..when is my luck comin la.sad sad sad.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Maybe industry doesn't suit me. I need to change to education field kot?
After the interview, saya sesat-sesat ke UKM. Konon-Konon nak cari jalan paling cepat and paling murah la dari Shah Alam ke UKM, tapi macam lagi jauh je. hik3.
I meet my lecturer, sbb nak suruh dia isi borang TUTOR kat Kustem, hentam ajelah. Terengganu pun terengganu la kan. Dan saya p amik surat referee dari my Ketua Jabatan Secretary for my master application at UTM. Banyak songeh betul la borang-borang ni. Nak itula, ini la. Pening saya! Sebenarnya mak yang agak beria-ria suruh saya sambung or continue with education punya field. Saya hanya khuatir yang my oTAK Sudah berkarat tak dah tak boleh berfungsi dengan baik. hahahahha.

Ape-ape pun, tak kisah kan kalau kita mencuba. Tak rugi pun.

2 comments:

Anonymous said...

huargh3...at last dapat hugak anda keje baru...hehe jadik saya hingin menghewish CONGRATS!!!!....pahni sakan ah mu blanjek hehehe....
tak perlu lah haku turun n9 gi hehehe
pahni saalam laa destinasi haku heeee

uwa said...

Ish, sape lok ni?
ape2 pun terima kasih la wey.