Wednesday, February 27, 2008

Penatnya saya

Hari ini adalah hari yang sangat penat! meeting dari pukul 1010 sampai 1230. Lepas tuh dia suruh measure 36 unit bawah profile projecter (mcm microscope la). Kena dapat semua reading b4 jam 16! Juling mata buat measurement! Ni semua sbb QA semalam la! haiiyoOoo.. dah le masa meeting kena tegur dengan boss! Lepas pas measure tu, kena present data pulak. Tak sempat nak key in dalam excel pun, just hard copy je lah tadi.Tuh pun saya lambat 15 min ke meeting tersebut. Dari pukul 16 tuh sampai 1730! wargh! Penatnya saya! Dengan kena buat ppoint nye! mmg keje jadi kuli batak la.Penatnye saya! Tak sempat nak makan pun! Pagi tadi je makan bubur nasi dengan ikan masin until now tak makan pape. Dan berapa hari macam ni! Balik rumah baru nak makan! Mmg lapo tahap superb! tapi tak ada selera ah.. aicheh!
penatnye saya!

No comments: