Tuesday, February 26, 2008

Lambat balik nampak

Tadi tetiba ada QA mengada-ngada menambah kerja saya! tak pasal-pasal saya terlibat dengan AUDIT yang tak pernah saya teringin pun nak libatkan diri. Selambe badak dia commited kat customer yang we have our inhouse intape vision that will screen out lifted lead. Mmgla ada vision ni, tapi tak stable lagi! Parameter was set at very very very looOoose spec! We still accept lifted lead with 4mils which is nak bagi korang paham 0.1mm.Kalau ikut customer spec mmgla dah kena reject!! Korang cuba tgok pembaris tu, 1 cm ada 10mm. Satu garis kecil bersamaan 1 mm kan? Cuba korang buat satu 10 garis kecik-kecik dari 1mm ke 2m. berjaya tak? huhuhuh~ tuh la spec kitorang! sangat kecik!sangat menyusah kan!sangat tak suka!

N rite now tak balik lagi. My enhancement project yang nak test on WW10 macam tak dapat nak siap sbb nak prepare for AUDIT pulak. Mmg nak kena bambOoo bambiii lah ni!

No comments: