Tuesday, February 12, 2008

Ena's Wed + Cuti2 Malaysia

Went to Ena's Wed last Friday at Kuala Terengganu. Pasangan secocok dengan tema merah dan putih. Sorang dari Ganu and sorang dari Pahang, both pantai timur. Tak adalah nak gaduh-gaduh balik raya nanti . eheks.Punyalah jauh Terengganu ni eh, almost 8 jam dalam kereta! Lenguh pinggang! Walaupun saya hanya drive satu pertiga aja perjalanan ke sana. Duduk dalam kereta pun sudah memenatkan!hahaha. Lepas menghadiri orang kawin, kami pun berjalan-jalan di Kuala Terengganu. Best jugak Ganu ni, ada banyak pantai. Dan boleh shopping tudung dengan bestnya! Harga, tak adalah murah sangat. Tapi pilihannya cukup banyak! Terima kasih kepada Mr Su and Kayrol yang berpanasan ketika saya memilih tudung.Hahahahaha. Saya telah membeli 3 helai tudung! Khidmat TuangMan digunakan untuk jalan-jalan disana. Thanks wey!dah le belanja rombongan saya ni dua kali lak tu! aiYyyoo, macam besalah lak rase..eheks.Oklah, mari melihat gambar ek. Tapi kalau nak tgok banyak lagi visit my fotopages
gambo 1 : masjid cristal. gambo2: masjid terapung gambo.3: pantai batu buruk

No comments: