Tuesday, January 15, 2008

No more ija in On


Harini Selasa, usually akan p ke pasar malam with hija. Tapi ija dah tak ada. Sape nak p dengan saya? Last week is ija last day, xsempat pun nak salam minah ni sbb dia balik UTM time saya sedang tdo. huhuhu~~hajat di hati nak hantar minah ni ke Terminal 1 tak kesampaian.huk3
About one year jugak minah ni kat senawang ni. Saya yang mengheret minah ni ke ONHELL as industrial trainee at the begining. Then, diserap sebagai FA engineer..
Minah ni kawan since sek men lagi start masa form 1. Form 3 dia blah p MRSM BP, sbb PMR dia hebat. Matrik sama balik. Then dia masuk UTM, i UKM. Lepas tuh kerja jumpa balik. Lepas tuh ni, dah xjumpa balik.Bila nak jumpa balik ni? ahahahah Oklah, banyak memories dengan minah ija senget ni. Dari kenangan gua terlanggar bus sekolah sbb usya org main bola kat padang, terlupa bayar masa makan kat ipoh, g soping naik motor kat teluk intan(saya bawa ija), sampai lah teman p dating la..hahahaha..teman p main bola jaring la.. teman p soping la.. teman g gianty la.. teman Gossip la.. banyak la.. SoOo, kesimpulannya.. ija cepat cari peluang untuk kita ketemu semula.. ahahahahahha

Sekarang kawan makin kurang dekat On HEll ni.. tak sabar untuk dapat offer dari mana2 company.hu3..


No comments: