Wednesday, January 02, 2008

Happy New Year



Selamat tahun baru to semua orang.. Tahun baru tahun ni tak sambut kat mana2 pun, dok umah sambil tgok dvd sampai tertido di depan tv. Kaki kena gigit semut sebab carpet depan TV dah lama tak sapu. Hahahaha..Tapi lepas terjaga dari tidur sbb my hp berbunyi, keep on talking kat phone sampai tetido semula.ahahahaha. Oklah, nak tulis my AZAM tahun baru kat sini :
1. Berusaha bersungguh-sungguh untuk dapatkan kerja baru (hik3, dah jadi macam azam hari2.bukan tahunan ni)
2. Kurangkan ber-Shopping ni. Maybe ke kuatkan semangat for this azam
3. Banyakkan membaca especially english punya books. So, i can improve my English. Tambah vocabulary. dan takda le si faiz gelak-kan saya if saya cakap bahasa melayu dengan sekemanye untuk perkara2 yang selalu orang cakap berhasa inggeris.hahahaha..
4. Banyakkan Amal-Ibadat... huhuhu~~ ni mmg penting ni! ape nak jadi with me!! INSAFLAH wahai manusia! :)
5. Simpan duit banyak-banyak. Eh, kalau my azam ke-2 tuh berjaya. secara automaticnya ni pun pasti berjaya..ahahaha
6. Mau kawen! eh, bertunang pun kire oklah kan.. takdelah mak susah ati. aahahahhah.. cepat2 sape mau isi borang segera..hahahah

Oklah, tu jer yang terpikir buat masa ni. Maybe akan di update akan datang..

No comments: