Thursday, December 20, 2007

Selamat Hari Raya AidilAdha

Selamat Hari Raya Qurban kepada semua.Rite now kat kampung dengan menggunakan dial-up with 33.6kbp speed, saya update juga my blog ni. Sampai rumah petang semalam n semua persiapan dah siap. Lemang, rendang, kek semua dah settle by mum, kak itah and kak yang.huhuhuhu.So me balik goyang kaki ajelah.
Sekarang saya mengalami masalah sakit kepala, eh dia tak sakit tapi pening. Feel like floating je, macam tak seimbang. Ni dah hari ke 6 dah.Saya dah pergi clinic on last tuesday to check my BP, but its normal. Doctor yang nampak muda n blurry tu macam tak tahu kenapa. She just gave me ubat sakit kepala, vitamin B, vitamin C. Sebenarnya, saya mmg selalu rase floating, usually when im tOoooo tired, examplenya shopping seharian :). And sometimes, pitam kejap. Tapi sangat sekejap la, about 2-3 sec (boleh dikira pitam keh?). Masa bangun berdiri dari duduk rase pening-pening je.But, don't worry it is still undercontrol.hahaha..Maybe juga ni effect dari naik ferry ke langkawi tu? Tapi macam dah lama sangatla pulak kesannye ek.Btw, anyone tau tak nak buat macamana? Ada petua or petui ke?

No comments: