Wednesday, December 19, 2007

Langkawi Trip



Saya bercuti-cuti Malaysia ke Langkawi with my ukm's friends.Tak ada lah ramai sangat pun.Cuma 4 org je yang ikot percutian ini.SANGAT BEST!! 4 hari 2malam kat sana,tapi termasuk waktu perjalanan la kan.hahahaha.Pergi menaiki bus transnasional dari kl sentral ke KUALA PERLIS. The jetty was beside the bus station, kire boleh jalan kaki je lah ke jati tu. We reach there at 530 la lebih kurang.Solat subuh kat jeti and naik feri jam 730 pagi.Ramainye orang kat jeti tu.Sbb musim cuti sekolah kot. Time ni lebih dari 24jam dah saya tak mandi.Sbb balik kerja direct terus ke terminal one->central market->kl sentral->pudu->hentian duta...wargggghh!!!banyakye tempat yang saya singgah!huhuhu~~sampai langkawi je dah pening-pening lalat.oklah malas nak type panjang-panjang. P tgok gamba kat fotopages ek.

No comments: