Monday, December 24, 2007

Ke Zoo Negara

I went to Zoo nagara with mr Su. Dah lama nak g sana tapi tak ada kawan yang betul2 nak pergi. Zoo negara ni besar gakla, lenguh jugak lah kaki ni berjalan. Almost lebey dari 3 jam la berjalannye. Dah le tak bawa air mineral. Dan mineral water dia RM 3 sebotol kat dalam tuh! mahalnye ek.. untung giler dorang ni. Oklah pasal zoo ni, macam dah terbela sangatlah. Rumput dah panjang, binantang pun banyak yang dah tak ada.. Lepas tuh cage dia besar gila! binatang dia cenonet je. Susah i nak berposing dengan binatang ni. Overall trip ke Zoo ni Best ah! n amik banyak gambo gak..Mr su try to mengasah skillnye mengambil gambo, yang kungkununnye baru berminat dengan photography. Hasilnye, refer to my fotopages la.. tapi tak upload banyak pun. Nak tgok semua gambar... refer to my laptop. xpasal2.hahahahha

No comments: