Friday, December 28, 2007

Farah's last day


Today is farah's last day at ONHELL. Soo sedey :(.. Tak ada kawan nak gossip lagi. Tak ada kawan yang nak sent email to me every one second just like we r chatting at YM. Tak ada kawan yang saya kena miscall dulu before pergi kiara cafe and she will wait at the entrance door. Tak ada kawan yang nak Q bersama ketika beli roti canai (but, today i Q sorang coz farah makan nasi lemak). No more farah come to my cubicles n chit chat, lepas tu dia cuak-cuak nak balik opis dia sbb takut kena marah dengan boss dia hahahah. Tak ada kawan nak p shoping sambil sesat-sesat di KL. Tak ada kawan yang yang nak kata "ko kurus la dari aku" padahal mmg dah jelas dia lagi kurus.huhuhuhu~~. Oklah enough for memuji budak mata besar, mulut kecik, tudung putar ni. Kesimpulannya my life kat ONHELL akan manjadi bertambah BOSAN without farah..
Doakan saya dapat kerja lain eh. Farah, ko amik resume kita kasi kat boss ko. Bleh sewa sekali..hahahahha

No comments: