Tuesday, December 11, 2007

envirohunt

onhell menganjurkan environhunt, n saya jadi team leader!hahaha..xpasal-pasal cik farah,en tuan,en azahar dipaksa menjadi ahli kumpulan..thanks lah kepada semua..samada dengan rela hati atau tak..hahaha..wawawawa.environhunt ni sempena 50thn merdeka!tapi xde kesinambungan lansung kemerdekaan dengan alam sekitar??.hahahaha...layankan je la kan.Sempena tuh juga ONhell ada masuk malaysia book of record sbb buat bendera terbesar guna tempurung kelapa (pic sebelah)..huhuhu~~oklah, berbalik kepada hunt kami..jauh gakla kena bejalan,berkumpul kat depan on pukul 715pg.Sebagai team leader yg komited dgn kerjayanye,dengan kuasa veto saya suh dorang berkumpul pukul7pg la.tapi azahar lambat sket!but still boleh diterima la..huhuhuh sbb acaranya start lambat pulak dan ramai lagi yang tak datang masa tuh.dapat sehelai t-shirt and one cap for registration.Breakfast seketol roti kelapa n biskut di berikan kepada peserta.me n farah mmg tak makan lagi.habislah breakfast tersebut.Acara mula jam +-745,mula dari gate Onhell.solan2 adalah bertemakan ALAM SEKITAR! manalah nak tau air-air yang di alirkan dari kilang ke longkang.macamne nak lupuskan.halamak, macam kelab alam sekitar punya soalan la pulak...kitaorng hentam je la.hahahah..habis jalan, kembali ke onhell dalam pkul 910min la..banyak solan yang terjawab lagi, n clue dia dah lepas masa kitaorng jalan tadi! habislah, mmg bantai je lah.dengan kuasa veto saya benarkan menghentam..huhuhuhu.
kami balik awal sbb malas nak tunggu majlis penyampaian hadiah..lagipun mmg dha tau kalah..hahahaha..balik je la.huhuhu~~rupa-rupanya dapat hadiah saguhati. dapat tshrt sorang satu.. oklah kan..nanti i upload gambo yek.


to farah :thanks beb! lagipun ade gak kenangan ko n gue kat onhell ni..ahahhaha

No comments: