Friday, November 30, 2007

EE Bowling

Junior Equipment Engineer organize bowling and pizza.But sebagai senior yang otai,Saya datang lambat lantas tak dapat makan piza, dapat main bwling saja.padan muke! i played quite well malam ni.aicheh sbb dah lama sangat tak main.last sekali rasenye last year kot.Kira boleh tahan la, pin dalam 90-120 kira oklah bagi pemain amatur macam saya.Nak kira mata pun tak tahu.hahahaha.
saya, tuan,ija,yin+ lim datang lambat sbb mmg macam malas gila nak datang!sbb esok kerja! lagilah kalau nak main2 bersungguh2 ni aicheh.saya satu team dengan ija+ other vision engineer.lawak je lain.main baling sesuki hati je..hahahah.kami dapat rm100 untuk makan sbb kami datang lambat n pizza dah habis..hahahhaha soOOOO,kami makan kat aleez.sedap gak la sbb dah lapo semua pun bantai..hahahahha
usya la my fotopages untuk melihat split terhebat abadini.hahahah

No comments: