Thursday, October 11, 2007

SELamaT HAri RaYa Aidulfitri

Hahaha..lama dah tak mendesign ni.. lama jugak i did not asah my skill dalam photo editing ni.. since i have this laptop la kan..coz we are not allowed to install any software tat dont have comp's license...huhuh~~sOOo..xbuleh la saya nak menggunakan potoshop ke hape ke..kalu nak pun kena request the software from it dept n then must have approval from bos...hahhahah...i wish i can tipu my boss by saying tat i need those software to make my software more interactive...kui3..munaserawak sungguh alasan ek...

tak kesah la..sbb i just instal picasa to my laptop only for DESIGNing this kAD raya..hahahaha..Amacam?? Cun x? Nampak macam Alim kan...hahahhaha...gambo tu di ambil masa p putrajaya wit kak idah..i cant remember who snap the pic.. me or kak idah..huhuhu~~~but the pic look CooL je..soooOO.. just guna n edit sikit..sebb xberapa mahir to use the picasa's tools... saya back to basic image software editing.. iaitu PAINT!!!...paint is GOOD!!! Macam xcaya can do a lot of this using paint...hahhaha...

oklah..maybe i write to much about the kad raya n the result xde la cung mana pung..but it descibe how im so excited in photo editing..aicheh...n also masa nak tulis ayat tu..hahhha.. gile susah nak pikir ayat.. tapi last2 bile dah siap..ade ke perkataan "MENSUCIKAN"?? menyucikan ade kot..hahhhaa...xkesah la....janji maksud ter capai..aicheh...

Oklah.. TO all: SELAMAT HARI RAYA!! saya mohon ampoon dan maaf kepada semua jikalau ade terkasar bahasa ke..ter kecik ati ke.. ape2 lah...semoga Kita Semua menyambut hari kemenangan kita dengan baik...esok saya balik kampung..yeay!!!

2 comments:

mr su said...

kad raya yang amat cun!! ada bakat jadi arkitek nih!!

uwa said...

cheh!perli ke hape ni!!