Tuesday, September 25, 2007

empty

mmm..rase macam dah lama xupdate blog ni..xde pape yang terlintas nak tulis kat sini pada harini..just rase otak kosong...huhuhu..hati kosong...xde feel lansung nak p kerja..macamne kah perlu mermotivasikan diri supaya suka p kerja n suka ape yang kita buat..Susah...susah...sangat susah pada saya untuk rase macam tuh sekarang ni...bagun pagi nk p opis bagai dipaksa2!!..otak cakap xnak!! xnak!! tapi what to doOOO~~ i deserve what i deserve kan.. maybe after this kerja semakin seronot..be +ve Mariam Azwa!!! maybe ade hikmah kat sini.. like farah said la kan.. ade hikmah ni.. maybe nanti dapat offer yang lagi best with more more more GAJI $$$$...hahahaha..mata duitan sungguh..hahahahaha..YA Allah...tolunglah hambamu ni nak dapatkan kerja lain yang lebih sesuai dengan jiwa ini...huk3..really SOooOOo hard to get work nowdays,,,bukan work nak kena panggil interview pun susah sekali!! apply banyak2 yang panggilnye satu!!huk3...nampak sangat saya ni tere!!!padahal dah ade experience 1 year..but.. it seem xde impak to me.. i just feel that i still fresh grad..xde ilmu yang bertambah...if ade pun,,,sangatlah sedikit..sometimes feel like i've wasted my 1 year here without getting anyting!!!xcept experience facing boss yang gatal..hahahahahha...Dengar cerita ramai kawan yang dah stat lompat2 kerja..maybe bila dah ade experience 1 yer, senang sikit nak lompat ++ gaji bertambah3..huhuhu..bagusnye kalau dapat lompat nak kuar dari ONHELL ni..huhuhuh~~
OKlah..sometimes kita kena bersyukur dengan ape yang kita dapat sekarang.,,oklah Mariam Azwa still bersyukur..Alhamdullillah sbb still ade kerja...tapi~~~hahhahahah..entahlah..

Monday, September 17, 2007

Semput

semput...sesak napas...kerja dah makin tak tentu hala.. yaALLAH bantulah hambamu ini!!!...

Wednesday, September 12, 2007

Selamat berpuasa

to All Muslims...

Selamat berpuasa....

Tuesday, September 04, 2007

saya dipaksa pindah..


harini malas nak taip sangat sOOo...hayati all the pic ...hhhahahha

my tempat lama..huk3.. di SOSM Office..

Sedey je..huk3.. sedang kemas barang time ni.. nak kena agkut ke new tempat
saja malas nak kemas.. Protes!protes!protes!!

malAs dok sini!!!

nampak my boss punya bilik... betoi2 depan je...n Tuan kata ritu masa saya MC dia tgok tempat saya yang kosong dengan muke yang sangat sedey...wawawawaw...seram!!!