Monday, August 06, 2007

sakit kaki



last wiken saya pergi bermain bola jaring..awal pagi dah kuar dari rumah..main dekat padang sekolah mana ntah..n my team dapat tempat ke-4..huhuhuhuhu~~..n dapat hadiah sehelai tuala berwana kuning yang ada tulis net ball inter dept ONsemi..wahahhaha..xkesah lah...saya main sbb saya dah lama exercise je..sbb kalau tgok gambo kat atas tu..mmg la saya xkenal pung sapa kat dalam team saya..susah gile nak communicate sbb xkenal..dah le jadi center lak tu..kesimpulannye saya hanya lari2 ke sana dan kesini dengan melambai tangan kunun2 nak suh org kasi bola..wahhahah...padahal xdpt bula pung..hahhaha..saya xkesah janji dapat lepas gian main bula ni.. dekat 3-4 tahun dah tak turun padang ni..hahhahah...lepas ni ade badminton..saya nak masuk gak ah...hahahha..


lepas pulang dari men bula..saya p soping..sampai sakit2 dada saya suping...huhuhuh..penat main bula pun xhabis..huhuh~~ saya telah membeli hendbeg marie clair(xtau eja)...seluar nicole..baju voir...n selipa bata yang huduh...keseluruhannye tidak sampai 150 pung..hebatnye saya membeli belah..wahahha kagum saya,, tapi sangat sedey sbb saya amat2 berminat dengan satu kasut piere cardin yang saya xpunyai saiz~~~huk3..macam nak nagis..lama dah aim kasut tuh,aleh3..mintak3 xda saiz..huk3..kata promoter tu kat semban xde jual kat tempat lain...
jom farrah p mid veli!!!wakakakakaak


3 comments:

mr su said...

hehe..awek gua yang cute..

uWa'S said...

huh?rabun keh kamu?

Anonymous said...

Silver is one of pandora jewellery the oldest metals ever cheap pandora used to make jewelry. It cheap pandora uk can be used to make a ring look rich pandora discount uk and lustrous, classic pandora uk or contemporary, plus pandora bracelets it is easy to clean pandora bracelet and keep looking like new. Many people believe pandora bracelets uk that silver improves over time, looking more and more attractive the longer you wear it.While all of these pandora bracelet charms are great reasons to buy silver wedding rings, the best part about silver is definitely pandora bracelets sale the price. This affordable metal makes it easier to buy the ring you really want without spending too much money.