Thursday, July 26, 2007

today is new day kot?

hahhahaha..new daylah sangat kan..huhuhuh..btw,semalam saya telah dimarahi oleh'technician yang berlagak terel...eh..bukan technician but technical specialist..wahahahahah,,, ok maybe is was my salah kan. sbb xsimpan all those wire kat dalam that damn machine!! is tat my job?? wahahhaha.,,dia simply marah je!!! n he da one who asik tanya when the vision want to turn on.. i just said tat...i wait for the process eng to give me the spec..dia cakap.."""u tak boleh tunggu orang... u kena prepair..nanti big boss said nak ON..u punya x prepair then u jugak yang susah..huhuhu~~~hentah lah so hard to explain the situation is...
korang pernah tak mula-2 ada orang yang sangat xcited suruh korang buat sumtin..then kita yg xtau pape ni berusalah untuk buat kan menda tu untuk orang tersebut..tapi,,,, in order to do it..u need that person punya kerja sama to decide how the things should be...n that person just said very simple n xda apa2 isi kat dalamnye.. ikut u lah lah nak design lagu mana pun.. then u already design the thing.. then again u need that person nye kerjasama lagi to varify whether ur design is ok or not.. then that person said dia xda masa!!! boleh imagine tak??? hentah lah.. i just do what eva i can do.. walaupun i realised yang banyak menda perlu di improvekan dengan i punya design tuh.. lantak lah...dah orang pun macam xnak layan saja kan..huhuhuh,,,,

oklah..lets talk about that tech yang berlagak!!! guesss what??? malam tadi sampai termimpi2!!! mimpi kena marah dengan that tech sbb my manager nak ON kan menda tu.. n saya xsiapkan lagi...wahhahahha...lawak je...siyes macam nak nagis masa tu...kui3.. jaga2 then terus call my honey... dia lak baru layan karoke kot.. so dia pun ala2 macam pening2 n malas nak layan kot..n keadaan ketika itu sangatlah bising..xberapa nak dengor... end up..saya tidur semula dengan keadaan ketakutan untuk ke opis pada hari ini...hahhaha
lawak ke kisah saya ini?? saya pun xtau la...

moral of da story : make sure u done all works b4 balik rumah..ok??mariam azwa seorang yang hebat!!!wahahhahah

No comments: