Thursday, July 05, 2007

i just noticed..hahhaha

hahahaha..saya tau muke saya waktu pagi sure lawak sejak dari sekolah lagi muka saya pagi2 lambat nak bertukar menjadi normal..haahha..gambo di bawah menunjukkan bahawa muke saya macam xmandi walaupun saya dah mandi sebenarnye!! malah sedang siap2 nak p kerja dah tu...wawawawaw...hahhha lawak gile mata sembab gila..kui2...

last week p umah kak uda sbb nak p amik new road tax..wow dah setahun dah saya menggunaka my mr red..so far my mr red tiptop!!! so...ada lagi 6 tahun to go untuk habiskan hutang..tapi i guess lagi 3 tahun macam nak tuka keta..at least hunda city kale itam..ke ape2 keta lah yang kale itam..smart gile kete kale itam..even kancil pun smart..hahah..tapi nak buat camno..my mr red kale red kan..ahahha..xpe2 nanti tuka jadi mr black..hahhaha...


oklah berbalik kepada cerita...my anak sedara sudah sama tinggi dengan emak sedaranye...baru darjah 4..gila mantap ciah tu...isk3..nanti my anak macam ne ek??kot darjah 4 dah sama tinggi susah la..lawak gile..kui3...dah le i ni cumey..silap2 orang kompius mana mak n mana anak..ahahahha..eh..i kawen ker?..wawahahahha.....

No comments: