Friday, June 29, 2007

my kaki terpeleot..:(

...lama gak x blogin kan.huhu..oklah..tadi my kaki terpeleot la pulak..masa turun dari tangga surau..hahhaah..lawak je..sakitnye tuhan saje yang tahu time tu..entahla tetiba je my kaki menjadi lembik n cecah tanah then terpeleot..huk3..nasib bek saya ni macho..cool gile..akak tanya ok x dik...mariam azwa as always gelak je lah..tapi sekejap je sakitnye..lepas tuh jalan xbetoi sangat..but lama2 dah ok n xrase pape pun..yeay..----------alamak...xleh mintak mC..huk3...hahhahaha..
oklah..lastnite saya sebagai """KAKAK beSO""" n kengkonun engineer yang baik hati telah membawa sorang budak trainee yang bernama seri..dia last day harini.So..dia dok dari haritu dok sebut2 pasal secret recepi...soalan yang selalu di ajukan kepada saya "kak bila nak resipi rahsia?"wahahhaha...so..malam tadi angkut la minah ni senget orang batu pahat yang banyak gile cakap ni ke sana((sori seri radix..huhuhu))so kat bawah adelah gambo saya malam tadi..selambe je saya memakai tshirt tdo malam sebelumnye yang belum basuh..tapi wangi beb..yang ija lak pakai baju p opis pagi tadi..padahal pergi makan ni pukul 9..kui..((sori ija..pecah rahsia hang)).yang cik seri lak..pakai baju p keje 2 hari lepas..dah basuh ke belum saya kurang pasti..kuikuikuikuikui...setelah itu kami ke kedai makan n makan nasi..me as usual xpenahnye habiskan..so..tolak nasi kat ija..huhuuh~~lalu ija menghabiskannye..cik seri hanya minum saja..sbb dia dah kenyang makan nasi dirumah katanya,,,hahahhahaha

No comments: