Thursday, June 14, 2007

my Epoxy project

hahahhha...lama pulak rasenye dah xmemblogin kan diri.macam je la ade org pasan mariam azwa xhapdate blog dia..diri sendiri je tau kan..ahahahha...sbb saya x hapdate adalah macam sibok gak la..n saya sudah ade fotopages sekarang...mariamazwa.fotopages.com.itu pun xde dia update2kan dah..huhuhuh..

oklah lets talk about ape yg i sibok sangat ni...currently im abit biiizzzzzziiii with my epoxy project!! too much of problem..huhuhh~~~ everytin is about this damn NEW bOM for the strips!!! mangkuk..sape suh tuka!!

the project look like simple je..motif..to make sure that circle always at the center of the square..but ade tolerence dia la..tapi..huhuh~~ n that square ade its own measurement fo the placement on that black color thing that we call flag..

bunyi mudah kan??hahhahahha..but.. i xpandai la sangat,,,

alamak...esok lah sambung...dah lewat nak p solat..huhu n balik..hahhahahaha


sambungan..eheheh mari menyambung cerita.. below is my project currently on testing stage..hahah..tgok letak atas troli je..n no space for me ti sit acually kat situ..always curi2 the operatornye kosi unutk duduk..hahahhah...so far my software ok la..xtaula..korang please pray for me ek..department dah kuar modal banyak gak la...monitor baru..lighting dah cost berapa k ntah..hahhah..kok kalau xjalan project ni..mau kena baya banti rugi...wahhahaha..oklah...malas dah nak taip..adios..

No comments: