Friday, June 29, 2007

my kaki terpeleot..:(

...lama gak x blogin kan.huhu..oklah..tadi my kaki terpeleot la pulak..masa turun dari tangga surau..hahhaah..lawak je..sakitnye tuhan saje yang tahu time tu..entahla tetiba je my kaki menjadi lembik n cecah tanah then terpeleot..huk3..nasib bek saya ni macho..cool gile..akak tanya ok x dik...mariam azwa as always gelak je lah..tapi sekejap je sakitnye..lepas tuh jalan xbetoi sangat..but lama2 dah ok n xrase pape pun..yeay..----------alamak...xleh mintak mC..huk3...hahhahaha..
oklah..lastnite saya sebagai """KAKAK beSO""" n kengkonun engineer yang baik hati telah membawa sorang budak trainee yang bernama seri..dia last day harini.So..dia dok dari haritu dok sebut2 pasal secret recepi...soalan yang selalu di ajukan kepada saya "kak bila nak resipi rahsia?"wahahhaha...so..malam tadi angkut la minah ni senget orang batu pahat yang banyak gile cakap ni ke sana((sori seri radix..huhuhu))so kat bawah adelah gambo saya malam tadi..selambe je saya memakai tshirt tdo malam sebelumnye yang belum basuh..tapi wangi beb..yang ija lak pakai baju p opis pagi tadi..padahal pergi makan ni pukul 9..kui..((sori ija..pecah rahsia hang)).yang cik seri lak..pakai baju p keje 2 hari lepas..dah basuh ke belum saya kurang pasti..kuikuikuikuikui...setelah itu kami ke kedai makan n makan nasi..me as usual xpenahnye habiskan..so..tolak nasi kat ija..huhuuh~~lalu ija menghabiskannye..cik seri hanya minum saja..sbb dia dah kenyang makan nasi dirumah katanya,,,hahahhahaha

Tuesday, June 19, 2007

oh my botol air

kesian saya~~~ my beloved botol air penutup dia patah...!!! huk3..sedey....sape2 belanja la i satu botol ek..kui3... ni kan dah kali kedua..dulu beli masa kat ukm..patah gak..tu lagi lah..siap boleh masuk semut lagi..harap je felton!!! bek beli brand nanyang siang pau kat kedai 2 ringgit..hahhahahah
oklah...saya sedey!!!...sayang my botol!!huk3...

terkulai layu

nyawa2 ikan nak putus tuh huk3..dah patah dah..huk333

Thursday, June 14, 2007

my Epoxy project

hahahhha...lama pulak rasenye dah xmemblogin kan diri.macam je la ade org pasan mariam azwa xhapdate blog dia..diri sendiri je tau kan..ahahahha...sbb saya x hapdate adalah macam sibok gak la..n saya sudah ade fotopages sekarang...mariamazwa.fotopages.com.itu pun xde dia update2kan dah..huhuhuh..

oklah lets talk about ape yg i sibok sangat ni...currently im abit biiizzzzzziiii with my epoxy project!! too much of problem..huhuhh~~~ everytin is about this damn NEW bOM for the strips!!! mangkuk..sape suh tuka!!

the project look like simple je..motif..to make sure that circle always at the center of the square..but ade tolerence dia la..tapi..huhuh~~ n that square ade its own measurement fo the placement on that black color thing that we call flag..

bunyi mudah kan??hahhahahha..but.. i xpandai la sangat,,,

alamak...esok lah sambung...dah lewat nak p solat..huhu n balik..hahhahahaha


sambungan..eheheh mari menyambung cerita.. below is my project currently on testing stage..hahah..tgok letak atas troli je..n no space for me ti sit acually kat situ..always curi2 the operatornye kosi unutk duduk..hahahhah...so far my software ok la..xtaula..korang please pray for me ek..department dah kuar modal banyak gak la...monitor baru..lighting dah cost berapa k ntah..hahhah..kok kalau xjalan project ni..mau kena baya banti rugi...wahhahaha..oklah...malas dah nak taip..adios..