Friday, May 18, 2007

recap for my birthday week..

huhuhu~~~dah almost seminggu dah my bday berlalu.. n me dah jadi tua lagi setahun..banyak menda yang best2 berlaku dalm this week walaupun keadaan saya di tempat kerja amatlah menyedih kan...banyak sangat menda yang saya xpaham masa kerja ni..LOW signal?High Signal? berapa ohm resister nak kena solder to drop the valtage?ape kebenda nye tuh..siyes xpaham..maybe later2 i paham kot..huhuhuh~~~
oklah..as u all know my beday last saturday..malam tu my mr su call me la..awal dia call b4 pukul12 dah call sbb takut orang lain dah call katanye..so xkesah la..thanks la mr su for callin ek..banyak jugak dapat msg dari kawan2 semua..sorilah xreply..huhuh ampoon ek..ehehhehehe

then esok petang MY SAYANG datang senawang..huhuhuh~~ naik bus lagi..kesian dia!!jauh2 naik bus..sure basah ketiak tu...hahhahah...he decide to go to ALAMANDA..n mariam azwa ikut jelah..agak terkejut gak..jauhnye dia nak p..huhuh~~xkesahlah,.mr su punya pasal..i drive p sana la..wapun xtau sangat jalan..lama dah xp..ehehhe..then we had makan kat PIZA hut..tempat first jumpa my mr su dulu..tapi seat nye saya xingat sangat...hahhaha...makan2 n sembang3..n me yang sentisa gelak..n mr su yang makan asik tumpah2..hahhah...mat tum katanye..



lepas tu kitorg pun pulang la.sbb tiket mr su pkul 1130 malam tu..ingat dia nak tdo hotel ke..sekali dia balik pulak...xpelah..lain kali datang lagi..huhuhuhuhu

esoknye pulak kak KEF kita mai umah i kat senawang ni..huhuh~~ rindu gile xjumpa kef senget ni!! akhirnye ko sampai gak ek kef..walaupun ko sesat2..hahha..instruction kita yang mengkompius kan ko..huwahuauhahua...sori3...
we go to jusco Seremban....nanti la sambung nak p surau....


sambungan...huhuh~~~


p jusco n makan steam bot kat jonni (xtau eja)berhingus2 idung i tau..dah le first time makan staeam bot..kef n me nak order pun xtau macam ne..lepas tuh pulun nak habiskan macam hape je,...banyak gile!!!..hahahahah


petang tu pulak ina ngan lin datang umah..kef pun xpulang lagi..hape lagi bergulak ketawalah kami disitu...hahhaha..ni lagi lama xjumpa dengan dorng ni...banyak cita bes2..huahuahuahau..

kemudian pada hari isnin pulak saya telah di pau oleh minah umah saya cis cake SR sorang seketoi dengan belanja dia JOHAN tomyam..huhuhu~~~xpelah..rezeki kita untuk dikongsi bersama kan....so..saya xkesah pun...eheheheh




No comments: